top of page

Nieuw in de collectie!

Vanaf vandaag te koop in de webwinkel van Aan de Haak Studio.

Christel Krukkert heeft voor Hardicraft haakpatronen ontworpen en samen hebben ze daar prachtige haakpakketten van samengesteld. Het zijn complete pakketten waar u alleen nog een haaknaald voor nodig heeft om ze tot een prachtig eindresultaat te maken. Alle materialen zijn met zorg uitgezocht en van de beste kwaliteit. Omdat deze patronen exclusief voor Hardicraft zijn ontworpen, zult u deze ontwerpen niet terug vinden in een van haar inspirerende boeken of in tijdschriften.

Onder de eigen haaklijn "Do-It-Yourself Crochet" brengt Hardicraft een frisse serie uit van groente en fruit tashangers. Elke (school)tas verdient zo'n vrolijke hanger!

Inhoud van het pakket Appel:

25 gram Catona “Lime Juice” stukje Catona "Sage" Vulling sleutelhangerring met kettinkje 2 veiligheidsoogjes 6 mm Afmeting verpakking: L x B x H 10 x 10 x 10 cm

Inhoud van het pakket Peer:

25 gram Catona “Lemon Chiffon” stukje Catona "Sage" Vulling sleutelhangerring met kettinkje 2 veiligheidsoogjes 6 mm Afmeting verpakking: L x B x H 10 x 10 x 10 cm

Inhoud van het pakket kersen:

25 gram Catona “corneli rose” stukje Catona "Sage" Vulling sleutelhangerring met kettinkje 4 veiligheidsoogjes 6 mm Afmeting verpakking: L x B x H 10 x 10 x 10 cm

Inhoud van het pakket wortel:

25 gram Catona “Peache” stukje Catona "Sage" Vulling sleutelhangerring met kettinkje 2 veiligheidsoogjes 6 mm Afmeting verpakking: L x B x H 10 x 10 x 10 cm

Haakpakket rammelaar muis

Dit pakket bevat het Catona garen van Scheepjes en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan. In het pakket zit:

Inhoud pakket:

25 gr Scheepjes Catona “Champagne” 4 meter Scheepjes Catona “Powder Pink” Houten ring 70 mm (onbehandeld beuken) Rammeldoosje Vulling Zwart garen voor de oogjes Afmeting verpakking: L x B x H 12 x 10 x 8 cm

Deze stoere jongen is exclusief door Christel Krukkert voor Hardicraft ontworpen. Het pakket bevat het het prachtige Stonewashed garen van Scheepjes en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan. Dirk wordt ongeveer 25 cm hoog. In het pakket zit: 50 gram Scheepjes Stonewashed “Crystal Quartz”, 50 gram Scheepjes Stonewashed “Black Onyx”, Vulling, Bamboe haaknaald 3.0 mm, veiligheids oogjes 10 mm. Afmeting verpakking: L x B x H 21 x 21 x 7 cm

Dit lieve konijnenmeisje is exclusief door Christel Krukkert voor Hardicraft ontworpen. Het patroon in dit pakket bestaat uit twee delen: één voor Pippa en één voor het hartje dat ze vasthoudt. Het pakket bevat het het prachtige Stonewashed garen van Scheepjes en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan. Pippa wordt ongeveer 20 cm hoog, het hartje is gehaakt onveer 10 x 10 centimeter. In het pakket zit: 50 gram Scheepjes Stonewashed licht grijs, 50 gram Scheepjes Stonewashed fucsia roze, Vulling, Bamboe haaknaald 3.0 mm, veiligheidsoogjes 10 mm. Afmeting verpakking: L x B x H 21 x 21 x 7 cm

Recent Posts
Archive
bottom of page